Dogodki

Vabilo na zagovor doktorske dizertacije

Vabimo vas na zagovor doktorske disertacije Grintal Barbare na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom "VPLIV KOMUNICIRANJA Z UPORABO INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJ NA SOCIALNI KONVOJ STAREJŠIH LJUDI".

Preberi več

Alma Mater gostila eminentne goste

Maribor. Alma Mater Europaea – ECM je v petek, 3. 6. 2016, gostila razširjen senat Alma Mater Europaea of the European Academy of Sciences and Arts. Gostitelja sta bila prof. dr. Felix Unger, predsednik Evropske akademije znanosti in umetnosti, in prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Alma Mater Unicefova varna točka za otroke

Alma Mater Europaea – ECM je v četrtek, 26. 5. 2016, tudi uradno postala Unicefova varna točka za otroke. Naziv je na Mestni občini Maribor prevzela mag. Barbara Toplak Perovič, glavni tajnik Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Veleposlanik Italije obiskal Alma Mater

Na Alma Mater Europaea – ECM smo v soboto, 22. maja 2016, na uradnem obisku gostili njegovo ekselenco veleposlanika Italije v Sloveniji Paola Trichila s soprogo.

Preberi več

Ustanovitelj NeuroMuscolar Taping Instituta New York na Alma Mater

V sredo, 4. 5. 2016, bo od 18.00 do 20.00 na Alma Mater Europaea – ECM gostoval mednarodno priznani strokovnjak s področja živčno-mišičnega tapinga David Blow

Preberi več

TORONTO BUSINESS ACADEMY - Samo še 3 prosta mesta

Izobraževalna institucija Toronto Business Academy v sodelovanju z Alma Mater Europaea – ECM vabi na tri tedenski poletni poslovni program, ki bo potekal med 24. julijem in 14. avgustom v središču Toronta.

Preberi več

Pripravlja se podiplomski študij s področja avtizma

Alma Mater je v okviru projekta Zora zaključila z enoletnim podiplomskim funkcionalnim izobraževanjem za strokovnjake, ki delajo z osebami z avtizmom. Izobrazili smo 87 strokovnjakov, ki so ocenili program z zelo dobro.

Preberi več

Posvet Poslovanje z arhivskim in dokumentarnim gradivom v zdravstvu

Oddelek za arhivistiko in dokumentologijo (ARHDOK) na Alma Mater Europaea - Evropski center Maribor (AMEU - ECM) v sodelovanju z Arhivom Republike Slovenije organizira strokovni posvet Poslovanje z arhivskim in dokumentarnim gradivom s podoročja zdravstva. Posvet bo v sredo, 30. 3. 2016, med 9. in 16. uro v prostorih Alma Mater, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana.

Preberi več

Že peta podelitev

V soboto, 12. 3. 2016, smo na Alma Mater podelili diplome in magisterije že peti skupini diplomantov.

Preberi več

V dveh dneh več kot 850 udeležencev na Alma Mater

Alma Mater Europaea – ECM je priredila 11. in 12. marca 2016 že 4. mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka«.

Preberi več