Dogodki

Gostujoče predavanje dr. Holly Ann Garnett

04.11. 2021.

Alma Mater z univerzo Fordham z New Yorka organizira serijo predavanj o demokraciji. V sredo 3. novembra 2021 je nastopila Holly Ann Garnett, direktorica Electoral Integrity Project. Je izredna profesorica političnih ved na Kraljevi vojaški akademiji v Kingstonu v Kanadi. Predava tudi na Queen''s University v Kanadi in University of East Anglia v Veliki Britaniji. Predavala je o rangiranju držav in volitev ter lestvici integritete volitev, ki jo Electoral Integrity Project objavlja zadnjih pet let. Spletnega predavanja so se udeležili doktorski študenti univerze Fordham in Alma Mater Europaea.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2022] VABILO

15.10. 2021.

Spoštovani,
z veseljem vas vabimo na 10. jubilejno znanstveno konferenco Alma Mater Europaea "Za človeka gre 2022: ETIČNI IZZIVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE". Konferenca bo potekala na spletu od 11. do 18. marca 2022, pričela se bo s plenarnim delom 11. marca 2021.

Preberi več

UVODNI DAN ZA BRUCE 2021 / 22

24.09. 2021.

Spoštovani študentke in študenti Alma Mater,

oktobra se za vas začenja novo odgovorno poglavje v življenju, pričenja se študijski proces na študiju na Alma Mater.

Preberi več

Aktivnosti ob svetovnem dnevu fizioterapije 2021

02.09. 2021.

V okviru svetovnega dneva fizioterapije na fakulteti Alma Mater pripravljamo nekaj dogodkov. V ponedeljek gostimo našo diplomantko Izo Gobar, ki je postala svetovna prvakinja v masaži in ki bo v našem Zavodu Terapija izvajala masaže. V torek bomo predstavili rešitve za postcovidne bolnike, ki imajo težave z dihanjem. V sredo vas vabimo na brezplačno obravnavo v Zavod Terapija ter brezplačno vadbo v Fitnes Slavija.

Preberi več

Srečanje Alumni kluba Alma Mater

30.06. 2021.

Spoštovani diplomanti in diplomantke,
na pobudo ŠOAM vas vabimo na srečanje Alumni kluba Alma Mater, in sicer tokrat za diplomante fizioterpije.

Preberi več

Pravi spektakel Akademije za ples

15.06. 2021.

Ljubljana. »Ponosni smo na naše študentke, diplomantke in plesne pedagoge, ki so pripravili to fenomenalno plesno dogodivščino,« je pojasnila doc. dr. Barbara Toplak Perovič, direktorica Akademije za ples, ki spada pod okrilje Alma Mater Europaea – ECM.

Alma Mater Europaea – Akademija za ples je namreč v sodelovanju s Plesnim teatrom Ljubljana – Festival Ukrep 2021 pripravila Gala plesni večer Akademije za ples na velikem odru Kongresnega trga v Ljubljani.

Preberi več

ISH izvedel okroglo mizo o Geertu Hofstede in raziskavi kultur

15.06. 2021.

V ponedeljek, 14. junija 2021, je Fakulteta za humanistični študij (AMEU ISH) izvedla okroglo mizo o Geertu Hofstedu, enem največjih kulturnih antropologov in socologov kulture. Srečanje je vodil in povezoval mladi raziskovalec Daniel Siter.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV

08.06. 2021.

Spoštovani,
vljudno vabljeni na IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV študentov zdravstvene nege, ki bo potekal v torek, 8. 6 2021 ob 16.uri na Zoom povezavi: https://almamater-si.zoom.us/my/ameuroom1

Preberi več

Ponosni na nove diplomante ter 13 novih doktorjev znanosti

01.06. 2021.

Pod posebnimi pogoji ter končno v živo smo zaključili s podelitvami diplom, magisterijev ter svečano promocijo doktorjev. Ponosni smo na čisto vsakega diplomanta in doktorja, ki je uspešno zaključil izobraževanje na Alma Mater Europaea, na Akademiji za ples ter ISH – fakulteti za humanistične študije.

Preberi več

PRESTAVLJENO Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

07.05. 2021.

Obveščamo vas, da je Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA prestavljeno. Natančen termin sporočimo naknadno.

Preberi več