Dogodki

Postali bosta doktorici socialne gerontologije

Kar smo sejali, gre v klasje,…Ponosno sporočamo, da bosta doktorat znanosti Socialne gerontologije na Alma Mater zagovarjali prvi kandidatki doktorskega študija.

Preberi več

2. Strokovni simpozij AMEU-ECM

Oddelek za arhivistiko in dokumentologijo AMEU - ECM vabi na 2. strokovni simpozij “Poslovanje z dokumentarnim in arhivskim gradivom”, ki bo potekal v torek, 2. Junija 2015 ob 9. uri v prostorih Alma Mater Europaea – ECM, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana.

Preberi več

7. študentska konferenca zdravstvenih ved

Letošnja 7. študentska konferenca bo potekala 8. maja 2015 v organizaciji Visoke zdravstvene šole v Celju. Vabimo vse študente zdravstvene nege, fizioterapije in socialne gerontologije k pripravi prispevkov. Povežite se s svojimi mentorji ter predstavite svoje izvirne seminarske, projektne, raziskovalne in diplomske naloge.

Preberi več

Na svetovni dan avtizma novinarska konferenca projekta ZORA

V četrtek, 2. aprila 2015, na svetovni dan avtizma, je Mestna občina Maribor organizirala novinarsko konferenco o projektu Zora, kjer se je kot partner predstavila tudi Alma Mater Europaea –ECM.

Preberi več

Od Freuda do Frankla

Doc. dr. Sebastjan Kristovič, predavatelj na Alma Mater Europaea – ECM, bo v sredo, 11. marca 2015, ob 17. uri v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota predstavil svojo knjigo z naslovom Reševanje krize smisla sodobnega človeka. Vljudno vabljeni!

Preberi več

Pridobi si referenco Ambasador znanja

Študentje AMEU- ECM se lahko v okviru Kariernega centra Alma Mater Europaea - ECM pridružijo procesu Ambasadorji znanja.

Preberi več

Prvo seniorsko pustovanje uspelo

Študenti programa Socialna gerontologija so v okviru Mozaika generacij organizirali 1. vseslovensko seniorsko pustovanje na Ptuju. O uspešnosti dogodka poroča veliko slovenskih medijev, najbolj pa šteje zadovoljstvo udeležencev iz vse Slovenije.

Preberi več

Brezplačno podiplomsko izobraževanje s področja avtizma

Bi radi postali strokovnjak s področja avtizma? Alma Mater Europaea – ECM je partner projekta ZORA, katerega nosilec je Zavod Inštitut za avtizem in sorodne motnje. V okviru projekta ZORA se bo na brezplačnem podiplomskem funkcionalem izobraževanju izobrazilo več kot 60 strokovnjakov s področja avtizma.

Preberi več

Informativni dnevi 2015

Vabimo vas na informativna dneva, ki bosta v petek, 13. 2. 2015 in v soboto, 14. 2. 2015, na lokacijah v Mariboru, Ljubljani, Murski Soboti in na Ptuju. Na informativnem dnevu bomo predstavili vse dodiplomske in podiplomske študijske programe, ki jih bomo izvajali v študijskem letu 2015/2016. Predstavniki šole vam bodo odgovorili na vaša vprašanja oz. vam individualno svetovali.

Preberi več