Med nami

Brezplačno predavanje za starše otrok

V sklopu preventivnih predavanj na Alma Mater tokrat gostimo ortopeda Matjaža Merca iz UKC Maribor.

Preberi več

Delovni posvet Študentskega sveta

V sredo, 17. 2. 2016, je v popoldanskih urah potekalo Delovno srečanje študentov Alma Mater v organizaciji Študentskega sveta Alma Mater.

Preberi več

Akreditacije za 7 let

Na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS si lahko ogledate tudi razpis za vpis v letu 2016/2017, kjer so podatki o vseh študijskih programih Alma Mater.

Preberi več

Rezultati volitev v Študentski svet

Objavljamo rezultate volitev za Študentski svet Alma Mater, ki so potekale v četrtek, 10. 12. 2015.

Preberi več

Ceneje na športne aktivnosti

Alma Mater je pričela sodelovanje z Univerzitetno športno zvezo Maribor, bolj znano kot Zdrava zabava. V nadaljevanju si lahko preberete intervju s Klemnom Tasičem, predsednikom Univerzitetne športne zveze Maribor, kjer boste izvedeli več o ugodnostih za študente Alma Mater.

Preberi več

Vabljeni na mednarodno konferenco Alma Mater

Alma Mater Europaea – ECM med 10. in 12. marcem 2016 pripravlja 4. mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka.

Preberi več

Nedeljski Dnevnik: "Zasavje kot slovenska Florida"

Najbolj bran slovenski tednik Nedeljski Dnevnik je objavil intervju z našo novopečeno doktorico socialne gerontologije dr. Špelo Režun.

Preberi več

Doktorandka postala Ambasadorka znanja

Imenovani novi Ambasadorji znanja, med njimi tudi predavateljica in doktorandka na Alma Mater Europaea - ECM Mateja Berčan.

Preberi več

Študenti osveščali na Družinskem pikniku

Študenti Alma Mater so v soboto, 30. 5. 2015, v parku Murska Sobota na družinskem pikniku predstavili svoj projekt Študenti Alma Mater za življenje.

Preberi več

Z izobraževanjem do znanja

Pod okriljem Alma Mater Europaea - ECM je v ponedeljek, 25. maja 2015, v Murski Soboti, potekal strokovni posvet o formalnem izobraževanju v zdravstveni negi in oskrbi, katerega so se udeležile medicinske sestre in zdravstveni tehniki iz posameznih pomurskih kliničnih okoljih in študenti zdravstvene nege.

Preberi več