Objave prostih delovnih mest

Datum objave: 23. 7. 2017

Podjetje BIORESONANČNI CENTER, CENTER ZDRAVEGA ŽIVLJENJA d.o.o. v Murski Soboti razpisuje delovno mesto za diplomiranega fizioterapevta. Zaželjen je opravljen strokovni izpit. Več informacij najdete na naslednji povezavi.


Datum objave: 4. 5. 2017

Podjetje Trummer Personalmarketing GmbH & Co razpisuje prosta delovna mesta v Avstriji za diplomirane medicinske sestre, zdravstvenike, fizioterapevte in fizioterapevtke. Več informacij o razpisanih delovnih mestih na TEJ POVEZAVI.

DGKP Andrea Hollerer, BA
Trummer Personalmarketing GmbH & Co KG
A-8053 Graz; Kärntnerstrasse 130
Tel: +43(0)664 80 571 211
E-mail: andrea.hollerer@trummer.eu


Datum objave: 29. 3. 2017

Podjetje Trummer Personalmarketing GmbH & Co. želi zaposliti 2 diplomanta fizioterapije za delo v zdravstvenem centru s poudarkom na ortopediji, športu in rehabilitaciji. Sodelavca iščejo za zgornjo avstrijsko Štajersko in sicer za polovičen ali poln delovni čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Plačilo glede na delovne izkušnje in usposobljenost, minimalno 2.100,00 bruto.

Prijave z življenjepisom, motivacijskim pismom in opisom morebitnih delovnih izkušenj sprejemajo po pošti ali na mail:

Trummer Personalmarketing GmbH & Co,
A – 8053 Graz, Kärtnerstrasse 130, Österreich,
za gospo Andrea Hollerer
Andrea.hollerer@trummer.eu


Datum objave: 23. 2. 2017

Podjetje Kreja d.o.o. želi zaposliti našega študenta ali diplomanta za prodajo naprav za fizioterapijo, medicino in šport, zato vam v sklopu našega kariernega centra posredujemo njihov oglas za zaposlitev. Delo je pretežno terensko, po Sloveniji, obsega pa tudi pripravo v pisarni ali na domu.

Prijave z življenjepisom in opisom morebitnih delovnih izkušenj sprejemamo do 5.3.2017, na info@kreja.eu

Več informacij najdete na povezavi.


Datum objave: 27. 1. 2017

Če vas zanimata življenje in delo v tujini , če obvladate osnovno komunikacijo v nemškem jeziku in če želite začeti kariero pri večkrat nagrajenem delodajalcu v Avstriji se javite na:
tel.: 041 – 790 – 750, Nataša Štandeker, oziroma pošljite prošnje na e – meil n.standeker@senecura.at.

Sprejemamo tudi prošnje v slovenskem jeziku. Z Veseljem vam bomo pomagali pri ureditvi potrebnih dokumentov, deležni boste uvajalnega seminarja po potrebi vam bomo pomagali pri iskanju nastanitve v Schladmingu.

Več o delodajalcu preberite TUKAJ.


Datum objave: 27. 5. 2016

POLETNO DELO

Iščemo študente fizioterapije;
DOM DVA TOPOLA IZOLA;
Kontakt: Darinka Zagoršek 05 66 00 535,
darinka.zagorsek@dom2topola.si;
Možnost bivanja in prehrane v domu.


Datum objave: 3. 5. 2016

V Dubaju (ZAE) iščejo izkušeno fizioterapevtko. Več o prijavi si preberite TUKAJ.


Datum objave: 22. 4. 2016

V Centru starejših Trnovo, Ljubljana iščemo fizioterapevta za zaposlitev za določen čas, nadomeščanje porodniške. V kolikor je kdo zainteresiran za delo naj pokliče na telefon 08/2002-507.


Datum objave: 3. 3. 2016

Delovno mesto: FIZIOTERAPEVT III V AMBULANTI PRIPRAVNIK - M/Ž

Kontakt: NATAŠA OSTERC KRANJEC, 02 530 2210, natasa.osterc@szz-ms.si

Več na povezavi.


Datum objave:16. 2. 2016

V Splošni bolnišnici Izola iščemo fizioterapevta (bolonjski sistem: podiplomski študij), ki bi pri nas opravljal pripravništvo. Zanima nas, ali bi lahko na vaši oglasni deski objavili potrebo po zaposlitvi pripravnika.

Kontakt:Andreja Kralj - Enota za kadrovske in socialne zadeve


Datum objave:14. 10. 2015

Posredujemo vam informacijo o prostih delovnih mestih, ki so nam jih posredovali naši partnerji. V Avstriji podjetje Adcura išče 2 diplomirani medicinski sestri. Za več informacij, se lahko obrnete na gospo Andreo Gaberc (andrea.gaberc@adcura.at). V Ljubljani pa podjetje Meridian Fit išče diplomiranega fizioterapevta. Za več informacij pišite na info@meridian-fit.si.  Veliko sreče pri prijavi!


Datum objave:16. 6. 2015

Dober glas o naših študentih seže vedno dalje… Tokrat delo študentom Alma Mater ponuja Zdravstveni institut forum energetix iz Lipnice (forum energetix, Gesundheits- und Lebensenergie Institut Leibnitz, www.forumenergetix.at). Omenjeni inštitut se je obrnil na Alma Mater s prošnjo, da priporočimo diplomiranega fizioterapeta z odličnim znanjem nemščine. Si pravi za to delo? Več informacij si lahko preberete v priloženem razpisu.


Datum objave: 22. 4. 2016

V Centru starejših Trnovo, Ljubljana iščemo fizioterapevta za zaposlitev za določen čas, nadomeščanje porodniške. V kolikor je kdo zainteresiran za delo naj pokliče na telefon 08/2002-507.