Vpis na študij Ekoremediacije
(2. bolonjska st.)


Alma Mater Europaea – ECM bo za študijsko leto 2017/18 razpisala EKO subvencije. Petim magistrskim študentom programa Ekoremediacije bomo omogočili študij po znižani ceni.

Tudi vi opažate, da se naše okolje spreminja? Da je naša pitna voda drugačna, da nebo ni več tako sinje modro, da hrana nima več takega okusa, vreme pa je tako nepredvidljivo, da niti najstarejši ne pomnijo. Vas zanima zakaj? Kaj se v resnici dogaja okrog nas? In kaj lahko storimo kot posamezniki ter kot družba, da bo prihodnost svetlejša?

Alma Mater Europaea – Evropski center Maribor vabi na vpis na magistrski študij Ekoremediacij (2. Bolonjska stopnja), kjer boste spoznali ravno to. Naučili se boste, kaj se zares dogaja z našim okoljem in kako mu lahko pomagamo. Naš planet je stičišče neverjetnih neživih in živih dejavnikov, ki skupaj tvorijo celoto - naš planet, naš dom.

Za znižano šolnino 1. Letnika študijskega programa Ekoremediacije, kar znaša 1300 eur za en letnik, se je potrebno prijaviti za prosta mesta za subvencijo, in sicer do 25. 9. 2017 na tina.kavticnik@almamater.si.