Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Branko Meh gost Senata Alma Mater

Na Senatu Alma Mater, ki ga vodi prof. dr. Ludvik Toplak, je senatorje počastil kot poseben gost predsednik Obrtne zbornice Slovenije gospod Branko Meh.

Preberi več

Obvestila prihodnji teden po pošti

Rezultati splošne in poklicne mature so znani, vsem, ki ste maturo uspešno opravili, čestitamo! Tisti, ki ste se prijavili na dodiplomske študijske programe, lahko obvestila o tem ali ste sprejeti na željen študijski program, pričakujete konec prihodnjega tedna. Obvestila bomo pošiljali po navadni pošti. V kolikor boste sprejeti, bo vpis potekal osebno ali po pošti.

Preberi več

Prof. dr. Mario Plenković imenovan v zaslužnega profesorja

Predstojnik doktorskega študijskega programa Strateški komunikacijski management na Alma Mater prof. dr. Mario Plenkovič je prejel najvišji akademski naziv Univerze v Zagrebu. Imenovan je bil v zaslužnega profesorja.

Preberi več

Naši učitelji tudi na Oxfordu

Konec junija se je na Univerzi v Oxfordu, St. Hugh College odvila že peta Mednarodna zdravstvena konferenca. Letos je združila številne raziskovalce in strokovnjake s področju zdravja, ki si prizadevajo za boljše zdravje in dobro počutje s pomočjo izboljšanih zdravstvenih storitev v Evropi in po svetu. V imenu Alma Mater je svoj prispevek predstavila predavateljica Nataša Vidnar.

Preberi več

Prof. dr. Ludvik Toplak v Bologni v družbi 170 rektorjev

Predsednik Alma Mater, prof. dr. Ludvik Toplak, se je v Italiji v Bologni udeležil slovesnosti ob 20. obletnici Bolonjskega procesa. Na fotografiji z rektorjem Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravkom Kačičem. Na slovesnosti je bilo prisotnih več kot 170 rektorjev z vse Evrope.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Socialna gerontologija v praksi


Video utrinki 7. znanstvene konference ZA ČLOVEKA GRE


Video utrinki informativnih dni 2019


Diplomanti Alma Mater v tujini


Lokacije Alma Mater


Letna produkcija AP, smer SP 2018