DO 7. ZNANSTVENE KONFERENCE Z MEDNARODNO UDELEŽBO NAS LOČI SAMO ŠE EN DAN


Spoštovani, samo še en dan nas loči do 7. znanstvene konference z mednarodno udeležbo Alma Mater Europaea. Priprave se zaključujejo in veselimo se skorajšnjega srečanja z vami. Na spletni strani se nahaja zadnja različica konferenčnega programa. Kot vidite, bomo zelo aktivni, sočasno v petek v kar 12 sekcijah, okroglih mizah in razgovorih.

Predkonferenčno dogajanje se začne že v četrtek s programskim področjem Arhivistika ter Fizioterapija, ter otvoritvijo razstave. Zato vas obveščamo, da bo registracija na voljo že od četrtka, 14:00 ure naprej.
 
Hvala vsem za poslane prispevke, ki gredo sedaj v recenzentski postopek. Kot ste že bili obveščeni, se bosta pripravila dva zbornika; Zbornik strokovnih prispevkov in Zbornik znanstvenih prispevkov. Recenzenti pa bodo najboljše znanstvene prispevke predlagali za objavo v reviji Informatologia, ki je rangirana v bazi Scopus.

Objava v Informatologiji je možna samo po njihovih navodilih, AMEU na postopek objave v Informatologiji nima vpliva.

Pogoji za objavo se nahajajo tukaj: https://hrcak.srce.hr/upute/guide_authors_Informatologia.pdf (poglejte si prosim točke 3., 4. in 5.)

Vaš organizacijski odbor konference.

Prof. dr. Ludvik Toplak
President of Alma Mater Europaea – ECM
President of the Scientific Committee

Dr. Tanja Angleitner Sagadin
President of the Organizational Committee