Dogodki

Apple iPad v trajno last za prvi študijski dan

V soboto, 24. 10. 2015, so s prvim študijskim dnevom pričeli tudi magistrski študentje Evropskih poslovnih študijev na Alma Mater.

Preberi več

Komisija za razvoj NVO v Mestni občini Maribor poziva študente Alma Mater k prostovoljstvu.

Objavljamo poziv Komisije za razvoj NVO Maribor, ki poziva študente in učitelje Alma Mater k prostovoljstvu in drugih oblikah pomoči. Več v nadaljevanju.

Preberi več

Delavnice treniga spomina

Alma Mater Europaea – ECM pripravlja za svoje študente delavnice za treniranje spomina in učenje memotehnik za učinkovitejši študij. Prva delavnica se prične že v ponedeljek, 9. 11. 2015 ob 17.00.

Preberi več

Informativni dan za podiplomske programe

Alma Mater Europaea – ECM vas vljudno vabi na informativni dan za 2. in 3. bolonjsko stopnjo študija. Informativni dan bo v četrtek, 8. oktobra, ob 16.00 uri v prostorih Alma Mater v Mariboru in Ljubljani. Z vami bodo dekani študijskih programov: Zdravstvene vede, Management, Socialna gerontologija, Ekoremediacije, Arhivistika in dokumentologija in Evropske poslovne študije.

Preberi več

Krepitev sodelovanja s tujimi partnerji

Vodstvo Alma Mater Europaea - ECM je nedavno gostilo partnerje učne baze iz Parktherm v Bad Radkersburgu, kjer naši študentje opravljajo prakso, nekaj naših diplomantov pa je tam tudi zaposlenih.

Preberi več

Predavanje za starše o vzgoji otrok

Alma Mater Europaea – ECM vabi ob pričetku novega šolskega leta starše otrok, ki obiskujejo srednješolske in osnovnošolske programe, na BREZPLAČNO predavanje priznanega strokovnjaka s področja vzgoje doc. dr. Sebastjana Kristoviča z naslovom VZGOJA – PRIPRAVA OTROKA (MLADOSTNIKA) NA ŽIVLJENJE.

Preberi več

Brezplačne meritve ob svetovnem dnevu fizioterapije

V torek, 8. 9. 2015, bodo pred novimi prostori Alma Mater Europaea – ECM na Slovenski ulici 17, Maribor, med 10.00 in 18.00 uro potekale brezplačne aktivnosti ob svetovnem dnevu fizioterapije.

Preberi več

Informativni dan programa Socialna gerontologija in Zdravstvenih programov

Vljudno vabljeni na informativni dan za študijski program 1., 2. in 3. stopnje Socialna gerontologija ter program Zdravstvena nega in 2. stopnja Zdravstvene vede (Javno zdravje, Fiziotrepija, Integrativne zdravstvene vede ter Zdravstvena nega), ki bo v torek, 8. 9. 2015, ob 12. uri v prostorih Alma Mater, Slovenska 17, Maribor.

Preberi več

Vabilo na posvet: Kako zagotoviti varno starost?

Vljudno vabljeni na posvet Kako zagotoviti varno starost?, ki bo potekal 8. septembra 2015, ob 10. uri v prostorih Alma Mater, Slovenska ulica 17, Maribor. Uvodno razpravo na posvetu bo prispevala gospa Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic.

Preberi več

Uspešno zaključeno izobraževanje za študente Alma Mater v Avstriji

V Bad Radkersburgu se je uspešno zaključilo izobraževanje s področja športne fizioterapije, ki sta ga pripravila Samo Mikl in Tadeja Polanšček.

Preberi več