Vabljeni na informativne dneve


Vas zanima študij zaposljivih poklicev? Alma Mater Europaea - ECM vas vabi na informativne dneve in dneve odprtih vrat, ki bodo 9. in 10. 2. 2018 v Mariboru, Ljubljani, Murski Soboti in Kopru. V Mariboru in v Murski Soboti pa bodo isti dan potekali tudi dnevi odprtih vrat, kjer bodo lahko bodoči študenti spoznali kako poteka študijski proces na programih Fizioterapija in Zdravstvena nega.

Če si želite izvedeti več o dodiplomskih študijskih programih:

vas vabimo, da nas obiščete v petek in soboto 9. in 10. 2. 2018 v Mariboru (Slovenska 17), Ljubljana (Kardeljeva 1), Murska Sobota (Lendavska 9), Koper (Trubarjeva ulica 1). Izvedeli boste več o vpisnih pogojih, o načinu študija, o možnosti opravljanja prakse v tujini in izmenjavi v tujino, študenti tutorji vam bodo predstavili študijski proces na izbranem programu, predstavili se vam bodo dekani, učitelji in predstojniki.

V petek bodo predstavitve za dodiplomski študij potekale na vseh štirih lokacijah ob 11.00 in 15.00, v soboto pa ob 10.00 uri.

Vabljeni pa tudi interesenti za podiplomske študijske programe na magistrski stopnji: Arhivistika in dokumentologija, Management, Socialna gerontologija, Humanistika, Projektni management, Zdravstvene vede, Ekoremediacije ter doktorski stopnji: Socialna gerontologija, Strateški komunikacijski management, Humanistika in  Projektni management (NOVO). Predstavitve bodo potekale v petek popoldan (15.00) in soboto dopoldan (10.00), in sicer na vseh štirih lokacijah.

Vabljeni!


UTRINKI IZ LANSKIH INFORMATIVNIH DNI