Dogodki

Pravi spektakel Akademije za ples

15.06. 2021.

Ljubljana. »Ponosni smo na naše študentke, diplomantke in plesne pedagoge, ki so pripravili to fenomenalno plesno dogodivščino,« je pojasnila doc. dr. Barbara Toplak Perovič, direktorica Akademije za ples, ki spada pod okrilje Alma Mater Europaea – ECM.

Alma Mater Europaea – Akademija za ples je namreč v sodelovanju s Plesnim teatrom Ljubljana – Festival Ukrep 2021 pripravila Gala plesni večer Akademije za ples na velikem odru Kongresnega trga v Ljubljani.

Preberi več

IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV

08.06. 2021.

Spoštovani,
vljudno vabljeni na IZOBRAŽEVANJE MENTORJEV študentov zdravstvene nege, ki bo potekal v torek, 8. 6 2021 ob 16.uri na Zoom povezavi: https://almamater-si.zoom.us/my/ameuroom1

Preberi več

Ponosni na nove diplomante ter 13 novih doktorjev znanosti

01.06. 2021.

Pod posebnimi pogoji ter končno v živo smo zaključili s podelitvami diplom, magisterijev ter svečano promocijo doktorjev. Ponosni smo na čisto vsakega diplomanta in doktorja, ki je uspešno zaključil izobraževanje na Alma Mater Europaea, na Akademiji za ples ter ISH – fakulteti za humanistične študije.

Preberi več

PRESTAVLJENO Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

07.05. 2021.

Obveščamo vas, da je Fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA prestavljeno. Natančen termin sporočimo naknadno.

Preberi več

Nagrajujemo mlade plesne zvezde!

04.05. 2021.

Posnemi svoj plesni video (dolžine do 30 sekund) in se poteguj za odlične plesne nagrade. Sodeluješ lahko v eni od treh kategorij: Hip hop in jazz, sodobni ples in balet ter družabni/tekmovalni plesi.

Preberi več

[PODIPLOMSKI ŠTUDIJ] INFO DAN ALMA MATER

04.05. 2021.

Pridružite se nam na spletni predstavitvi podiplomskih študijskih programov Alma Mater. Vse pomembne informacije o študiju na 2. in 3. bolonjski stopnji bodo z vami delili predstojniki programov, predavatelji in bivši študenti.

Preberi več

Projekt SAFE ZONE - Evropski Seminar

30.03. 2021.

V okviru projekta SAFE ZONE, kjer sodeluje tudi Alma Mater, se bo v sredo, 31. Marca 2021, ob 11.00 uri odvijal spletni seminar “Preprečevanje radikalizacije mladih skozi šport: vpliv pandemije COVID-19”.

Preberi več

Vabilo na fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

26.03. 2021.

Spoštovani, Alma Mater Europaea – ECM v sodelovanju z Zavodom Terapija Maribor vabi, na strokovno izobraževanje.

Preberi več

[KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE 2021] Kar 77% fizioterapije na daljavo

23.03. 2021.

Na sekciji FTH je bila gostja Emma Stokes, predsednica svetovnega fizioterapevtskega združenja, ki se je javila iz Katarja.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2021] Komisarka: Pomanjkljivosti šolanja na daljavo je treba odpraviti

13.03. 2021.

Na mednarodni znanstveni konferenci Alma Mater Europaea v Mariboru, ki naslavlja izzive digitalizacije, zdravstva in izzive prihodnosti, je danes kot gostja nastopila evropska komisarka za izobraževanje, kulturo, mladino in šport Mariya Gabriel. Izpostavila je evropske ukrepe za spopadanje z izzivi digitalizacije in izobraževanja na daljavo.

Preberi več