Novice in dogodki

Študij zdravstvene nege se bo letos izvajal tudi v Mariboru

30.07. 2020.

Zaradi velikega pomanjkanja zdravstvenega kadra, k temu je pripomogla dodatno še COVID situacija, smo se na Alma Mater Europaea – ECM odločili, da bomo letos izvajali študij Zdravstvena nega - 1. bolonjska stopnja tudi na lokaciji v Mariboru.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - TANJA ŽMAUC

24.07. 2020.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije TANJE ŽMAUC na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom MODEL USPEŠNEGA STARANJA ZAPOSLENIH V ZDRAVSTVENI NEGI.

Preberi več

Odprt je drugi prijavni rok

22.07. 2020.

Na Alma Mater vas vabimo, da se v drugem prijavnem roku, ki je že odprt, prijavite na študij na vseh treh zavodih (AMEU, ISH in AP) na vseh dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih. Za več informacij glede prijave, nam v kolikor na spletni strani ne najdete odgovora, lahko pošljete vprašanje na referat@almamater.si.
Vabljeni, da postanete študent na Alma Mater!

Preberi več

Vpis letos samo po pošti

17.07. 2020.

Vsi, ki ste se prijavili na študij na Alma Mater, ste danes na svoje ELEKTRONSKE NASLOVE dobili vabilo k vpisu. Letos bo zaradi situacije COVID potekal vpis samo po pošti. Skrbno preberite vsa navodila ter napotke, ki vam jih je poslala vpisna služba Alma Mater. Veselimo se, da boste študirali pri nas!

Preberi več

Prvi prijavni rok zaključen

14.07. 2020.

Obveščamo vas, da je zaključen prvi prijavni rok. Do konca tega tedna bomo tistim, ki izpolnjujete pogoje za vpis, posredovali vabilo k vpisu na vaše email naslove.

Preberi več

Naša mednarodna konferenca o svobodi izražanja požela velik uspeh!

13.07. 2020.

Mednarodna konferenca z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« je bila virtualno izvedena 3. in 4. julija 2020, na njej je nastopilo 52 predavateljev iz 28 držav, medtem ko je bilo vseh udeležencev 130.

Preberi več

Profesorji z Oxforda, Cambridgea in Harvarda na simpoziju Alma Mater Europaea

13.07. 2020.

Slovenski časnik »The Slovenia Times« je konferenco z naslovom »Svoboda izražanja v 21. stoletju« označil kot »najpomembnejšo mednarodno virtualno konferenco o svobodi izražanja v letošnjem letu.« V članku so dogodek opisali kot enega izmed največjih virtualnih znanstvenih srečanj doslej, na katerem je sodelovalo 52 govorcev in 130 udeležencev. "Gre za edinstven dogodek, ki je potekal okrog zemlje in okrog ure. Ko je bil dan v Aziji, so nastopili govorci iz Azije in Avstralije; ko je bil dan v Evropi in Ameriki, pa strokovnjaki iz Evrope, Afrike, ZDA in Kanade,« je povedal Jurij Toplak.

Preberi več

[KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE] Nova e-sekcija: fizioterapija

07.07. 2020.

Nadaljujemo z izvajanjem 8. znanstvene konference »Za človeka gre: relevanca znanosti in izobraževanja« preko spleta. V ponedeljek, 13. 7. 2020, ob 17. uri bomo izvedli e-sekcijo s področja fizioterapije.

Preberi več

OBVESTILO

06.07. 2020.

Iz strani študentke zdravstvene nege smo bili obveščeni, da je bila pozitivna na testu Covid 19. Testirala se je preventivno, saj je bila v stiku s pozitivno osebo iz Zdravstvenega doma Maribor. Študentka je prostore v Murski Soboti nazadnje obiskala 23. 6. 2020, torej pred 14 dnevi. Študentki se zahvaljujemo za obvestilo in odgovorno ravnanje.

Na Alma Mater Europaea se že od začetka epidemije dosledno držimo strogih preventivnih ukrepov za preprečevanje in širjenje virusa Covid 19. Kot do sedaj, vstop na fakulteto na vseh lokacijah ni mogoč. Študijski proces se izvaja on-line.

Za morebitna vprašanja smo vam dosegljivi v referatu na telefon 02 250 19 97 ali preko e-maila: referat@almamater.si.

Preberi več

Literarni večer: predstavitev avtobiografije Evgena Carja

29.06. 2020.

Pomurskega akademika Evgena Carja poznamo predvsem kot gledališkega igralca in pisca dramskih besedil, pa tudi kot filmskega igralca in pesnika. Danes ob 18.00 bo v naši Veliki predavalnici v Mariboru predstavil svojo avtobiografijo z naslovom Moja zgodba.
Vljudno vabljeni.

Preberi več