Novice in dogodki

Naš diplomant cenjen fizioterapevt na športni kliniki v Švici

13.04. 2021.

Amel Ribanović je diplomant fizioterapije iz Alma Mater, zaposlen na zasebni športni kliniki v Švici, natančneje Zürichu. Pred pol leta se je pridružil kolektivu 12 sodelavcev, kjer sodelujejo z znanimi klinikami, ortopedi, kiropraktiki ter osteopati. Za usklajeno ekipo je v ospredju okrevanje, izboljšanje stanja in zadovoljstvo pacientov.

Preberi več

Projekt SAFE ZONE - Evropski Seminar

30.03. 2021.

V okviru projekta SAFE ZONE, kjer sodeluje tudi Alma Mater, se bo v sredo, 31. Marca 2021, ob 11.00 uri odvijal spletni seminar “Preprečevanje radikalizacije mladih skozi šport: vpliv pandemije COVID-19”.

Preberi več

Vabilo na fizioterapevtsko usposabljanje z naslovom MANIPULACIJA FASCIJE 1. STOPNJA

26.03. 2021.

Spoštovani, Alma Mater Europaea – ECM v sodelovanju z Zavodom Terapija Maribor vabi, na strokovno izobraževanje.

Preberi več

Še nekaj dni za prijavo na natečaj

25.03. 2021.

Spoštovani, Alma Mater Europaea – ECM vabi, da se pridružite natečaju IQ STAR 2021.

Preberi več

[KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE 2021] Kar 77% fizioterapije na daljavo

23.03. 2021.

Na sekciji FTH je bila gostja Emma Stokes, predsednica svetovnega fizioterapevtskega združenja, ki se je javila iz Katarja.

Preberi več

[KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE 2021] Konferenca Alma Mater presegla pričakovanja, odzivi izjemni

19.03. 2021.

Za človeka gre 2021 je bil eden največjih znanstvenih dogodkov v Sloveniji

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2021] Jeffrey Sachs: Vsi, skoraj brez izjeme, smo v primerjavi z vzhodnim delom sveta, popolnoma odpovedali pri obvladovanju pandemije Covid - 19

14.03. 2021.

Na uvodnem dnevu mednarodne konference Alma Mater Europaea je z udarnim nagovorom nastopil svetovno znan ekonomist Jeffrey Sachs iz Columbia University. Med drugim je izpostavil tudi, da bi se morali svetovni politiki odpovedati uporabi twitter računov.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2021] Komisarka: Pomanjkljivosti šolanja na daljavo je treba odpraviti

13.03. 2021.

Na mednarodni znanstveni konferenci Alma Mater Europaea v Mariboru, ki naslavlja izzive digitalizacije, zdravstva in izzive prihodnosti, je danes kot gostja nastopila evropska komisarka za izobraževanje, kulturo, mladino in šport Mariya Gabriel. Izpostavila je evropske ukrepe za spopadanje z izzivi digitalizacije in izobraževanja na daljavo.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2021] NAGOVOR PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE, BORUTA PAHORJA

12.03. 2021.

Spoštovane gospe in gospodje,
Veseli me, da vas lahko ponovno nagovorim na vaši tradicionalni znanstveni konferenci. Če kdaj, je prav letos naziv konference več kot aktualen. Nedvomno je preteklo leto, ki je bilo obarvano z zdravstveno krizo, jasen dokaz, da moramo biti osredotočeni na človeka. Izkušnja pandemije je v središče našega vsakdana postavila človeško življenje. V središče je postavila družbo in njeno delovanje, njeno zmožnost prilagajanja, njen razvoj, in tudi njeno sočutje. Pandemija je prinesla nesluteno pospešitev digitalizacije, ter razvoj novih tehnologij in inovativnih načinov njihove uporabe na vseh področjih človekovega življenja.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2021]

11.03. 2021.

Konferenca se je začela. Pridruži se TUKAJ

Preberi več