[ZA ČLOVEKA GRE 2022] VABILO


Spoštovani,
z veseljem vas vabimo na 10. jubilejno znanstveno konferenco Alma Mater Europaea "Za človeka gre 2022: ETIČNI IZZIVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE". Konferenca bo potekala na spletu od 11. do 18. marca 2022, pričela se bo s plenarnim delom 11. marca 2021.

Na konferenci bodo sodelovali najreprezentativnejši znanstveniki z različnih akademskih področij. Raziskovalci bodo razprave posvetili aktualnim temam trajnostne in etične prihodnosti v okvirih izzivov sodobne družbe, kot je digitalna preobrazba. Vabimo vas, da se konferenci tudi sami pridružite.
 
Za najavo sodelovanja na konferenci oddajte povzetek vašega prispevka do srede, 10. novembra 2021,  na naslednji povezavi:

ODDAJA POVZETKA PRISPEVKA

Več o uglednih gostih in programu sledi.

Konference "Za človeka gre"

Alma Mater Europaea se že od svoje ustanovitve zavzema za reševanje vprašanj, ki so pomembna za Podonavje, kot so ekologija, medkulturna komunikacija, prehod in reintegracija, arhivistika, zdravje, fizikalna terapija, integrativna medicina, humanistična, filozofska antropologija in socialna gerontologija.
 
Konference Alma Mater Europaea vabijo, povezujejo in združujejo široke perspektive, znanja in veščine ter medsebojne povezanosti v izobraževalnem okolju, kjer se soočajo mnenja z vsega sveta, ter pozivajo k rešitvam med državami z gradnjo mostov znanja in inovacij ter z odkrivanjem in uporabo priložnosti v znanosti in izobraževanju. Znanstveniki in strokovnjaki s področij zdravja, medicine, socialne gerontologije, socialnega dela, prava, izobraževanja, psihologije, psihoterapije, komunikacije, arhivistike, informatike, filozofije in humanistike delijo svoje ideje in izsledke o interdisciplinarnih in transnacionalnih pristopih.
 
Organizatorji konference še posebej pozdravljajo vse podiplomske študente na omenjenih smereh.
 
Vselimo se srečanja z vami.
 
Konferenčni odbor Alma Mater Europaea

***

Splošne informacije:

Konferenco organizira AMEU-ECM, Slovenska ulica 17, Maribor, Slovenija in bo potekala na spletu.
Datum konference: od 11. do 18. marca 2022
Uradni jeziki konference: slovenščina, angleščina
Kontaktni e-poštni naslov: conference@almamater.si
Spletna stran: https://conference.almamater.si

Roki:

15. 11. 2021 - Prijava na konferenco in oddaja povzetkov
15. 1. 2022 - Rok za predložitev celotnih prispevkov in plačilo prijavnine
 
Prispevki, predstavljeni na konferenci, bodo objavljeni v zbornikih konference. Vsi prispevki bodo podvrženi strokovnemu pregledu s strani programskega odbora.
 
Več informacij o konferenci in prijavah je na voljo na spletni strani conference.almamater.si