AMEU na znanstveni konferenci DiT 2014


Alma Mater Europaea je v sodelovanju s Hrvaškim komunikološkim društvom in Mednarodnim združenjem komunikoloških društev pretekli vikend organizirala že tradicionalno znanstveno konferenco, ki je v Opatijo spet privabila priznane domače in tuje strokovnjake.

Že enaindvajseto leto zapored so ugledni znanstveniki in strokovnjaki predstavljali svoje najnovejše študije in ugotovitve z različnih znanstvenih področij; gerontologije, komunikacijskega managementa, medijev, religije, kulture, geopolitike, e-izobraževanja in tehnologije. Več kot 220 sodelujočih, med katerimi so bili tudi podpredsednika Evropske akademije znanosti in umetnosti prof. dr. Stefan Luby in prof. dr. Erich Hoedl ter hrvaški poslanec v EU mag. Andrej Plenković, priča o zanimivosti konference, ki se hkrati ukvarja z obravnavo tako najnovejših tehnoloških dosežkov kot tudi sodobnih družbenih dognanj.

Alma Mater Europaea bo tudi prihodnje leto sodelovala pri organizaciji znanstvene konference DiT, katere program bo še bogatejši in raznovrstnejši.

 

Galerija