Informativni dnevi: Unikatna akademska izkušnja z Alma Mater!


Ne zamudite informativnih dnevov na Alma Mater. Pričakujemo vas 16. in 17. februarja 2024 na vseh naših petih lokacijah. Podali bomo vse potrebne informacije o pogojih za vpis in načinu študija na Alma Mater ter možnostih za Erasmus+ izmenjavo.

Bodoči študenti boste prejeli vse potrebne informacije o relevantnih, modernih, interdisciplinarnih in interaktivnih dodiplomskih študijskih programih, ki jih ponuja Alma Mater.

Dogodek bo potekal v živo v petek ob 11.00 in 14.00 ter v soboto ob 11.00 na lokacijah :

- Maribor (Slovenska ulica 17),

- Ljubljana (Dunajska cesta 158),

- Celje (Mariborska 3),

- Koper (Ferrarska ulica 30) in

- Murska Sobota (Lendavska ulica 9).

PRIJAVA NA INFORMATIVNI DAN

Z izpolnjeno prijavo sodelujete v veliki letni nagradni igri, kjer lahko osvojite eno izmed treh nagrad:

  • Apple MacBook Air M2,

  • Apple iPad,

  • Apple Airpods


Alma Mater Europaea - ECM je mednarodna visokošolska institucija, ustanovljena na pobudo Evropske akademije znanosti in umetnosti v Salzburgu v Avstriji. Akademija združuje približno 2000 vrhunskih znanstvenikov, med njimi 34 Nobelovih nagrajencev.

Na dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih Alma Mater s področja fizioterapije in zdravstvenih ved, humanistike, projektnega vodenja, arhivistike, umetne inteligence, trajnostnega razvoja, poslovanja, strateškega komuniciranja, socialne gerontologije ter plesa študira preko 2000 študentov, ki prihajajo iz več kot 30 držav. 

Študiraj na Alma Mater – čaka te unikatna akademska izkušnja!