Novice in dogodki

Okrogla miza »STARANJE IN MLADI«

03.04. 2019.

Spoštovani študenti, kolegice in kolegi!
Na drugem aktivnem dnevu 7. mednarodne znanstvene konference Za človeka gre: Prihodnost zdaj!, v soboto 16.3.2019, smo sprejeli sklep, da v združenih močeh opozorimo na prisotnost naših študijskih programov in naraščajočo potrebo po prepoznavanju poklica socialni gerontolog v slovenski družbi, kot tudi, da študij na vseh stopnjah obogatimo še z drugimi aktivnostmi.

Preberi več

Vabilo na zagovor doktorske dizertacije

03.04. 2019.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Klavdija Globokar na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom "Vpliv strahu pred smrtjo na kakovost življenja starejših v Sloveniji".

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE

03.04. 2019.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Želimir Bertić na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom SOCIJALNI ČIMBENICI PRILAGODBE NA UMIROVLJENJE KOD STARIJIH OSOBA.

Preberi več

Avtizem že od letošnjega septembra

01.04. 2019.

Avtizem je najhitreje naraščujoča razvojna motnja s pomembnim vplivom na življenje posameznika in cele družine. Osebe z avtizmom potrebujejo strokovnjake, ti pa znanje! NAKVIS je Alma Mater Europaea - ECM za novo študijsko leto akreditiral magistrski program Zdravstvene vede - smer avtizem.

Preberi več

Na konferenci v Mariboru o aktualnih vprašanjih našega časa

19.03. 2019.

Samostojna visokošolska institucija Alma Mater Europaea - ECM je Mariboru gosti 7. znanstveno konferenco Za človeka gre: Prihodnost zdaj!, na kateri so strokovnjaki različnih disciplin in narodnosti govorili o "aktualnih vprašanjih našega časa".

Preberi več

7. mednarodna konferenca: Za človeka gre

18.03. 2019.

(Vir: TV Maribor)