Uvodno še za doktorske študente


S študijskim procesom pričenjajo tudi podiplomski študenti na Alma Mater Europaea – ECM in fakulteti ISH. Za omenjene študente pripravljamo uvodni dan, kjer jim bomo predstavili podrobno delovanje institucije Alma Mater ter študija pri nas.


Drage študentke in študenti, dobrodošli na Alma Mater Europaea – ECM!

Veseli smo, da ste izbrali doktorski študij pri nas. Da bo prehod v svet znanosti potekal čim bolj učinkovito in da bo delo na področju raziskovanja potekalo nemoteno, ste vljudno vabljeni na UVODNO SREČANJE ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE, ki bo v četrtek, 12. 11. 2020, ob 17.00 uri on-line preko programa ZOOM.

Program srečanja:

  1. Pozdravni nagovor (prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea - ECM).

  2. Identiteta in poslanstvo Alma Mater ter študijski proces (izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič, koordinator študijskega procesa).

  3. Predstavitev projektnega in znanstveno-raziskovalnega dela (projektna pisarna: izr. prof. dr. Matej Mertik).

  4. Predstavitev delovanja mednarodne pisarne (dr. Goran Gumze).

  5. Predstavitev referata in PR (Tina Kavtičnik in Katarina Pernat).

  6. Kako izbrati raziskovalno temo? Predstavitev poteka doktorskega študija, baz podatkov, pravilnikov in navodil (prof. dr. Jurij Toplak, Predsednik Komisije za znanstveno raziskovalno delo).

    10 minutni odmor

  7. Znanstveno-raziskovalna pot v praksi in življenju: Primer dobre prakse (izr. prof. dr. Uroš Marušič).

  8. Srečanje po študijskih programih s posameznimi predstojniki – delavnica na temo raziskovalnih področij, predstavitev izbranega študijskega in raziskovalnega programa.

Vljudno vas prosimo, da se se na dogodek prijavite TUKAJ. Po prijavi boste prejeli povezavo do sobe ZOOM, kjer bo srečanje potekalo. 

Se veselimo srečanja z vami in
lep dan še naprej!

 

izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič
Koordinator študijskega procesa