Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Prof. dr. Ludviku Toplaku nagrada za življenjsko delo

Na 47. Dnevih slovenskih pravnikov so stanovski kolegi podelili visoko priznanje prof. dr. Ludviku Toplaku, predsedniku Alma Mater Europaea – ECM. Prof. dr. Toplak je prejel priznanje za življenjsko delo na pravnem področju.

Preberi več

Novi tutorji za študijsko leto 2021/2022

Na TEJ povezavi si lahko ogledate, kdo so tutorji v novem študijskem letu. Komisija v sestavi: izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič, doc. dr. Tine Kovačič, mag. Mladen Herc in Katarina Pernat je pretekli teden izbrala med tistimi študenti, ki so oddali prijavo, da si želijo postati tutorji študentje.

Preberi več

[ZA ČLOVEKA GRE 2022] VABILO

Spoštovani,
z veseljem vas vabimo na 10. jubilejno znanstveno konferenco Alma Mater Europaea "Za človeka gre 2022: ETIČNI IZZIVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE". Konferenca bo potekala na spletu od 11. do 18. marca 2022, pričela se bo s plenarnim delom 11. marca 2021.

Preberi več

Bruci, dobrodošli na Alma Mater!

Že 13. generacija študentov Alma Mater je 30. septembra pričela s študijskim procesom. Na uvodnem dnevu, ki se je v živo odvijal v Ljubljani in Mariboru, smo pozdravili bruce, več kot polovica nove generacije pa se nam je pridružila preko ZOOM konference. »Verjamem, da ste dobro izbrali študij in da boste uresničili svoja pričakovanja ter želje svojih strašev in vseh, ki vas spremljajo na poti vašega izobraževanja, pri vaših pripravah na dober poklic in ugleden status v družbi, in to v zadovoljstvo vsem ter nam v ponos,« je poudaril prof. dr. Ludvik Toplak.

Študenti so ob sprejemu prejeli tudi priročnik »Navodila za uporabo«, ki ga lahko najdete v elektronski obliki – TUKAJ.

Preberi več

Socialni gerontologi na F3ŽO

Na jubilejnem 20. Festivalu za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), ki je potekal od 29.septembra do 1. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani, se je s študijskim programom socialne gerontologije in z njim povezanimi projekti predstavljala tudi Alma Mater.

Preberi več

Prvi doktor s področja projektnega managementa

»Alma Mater Europaea – ECM (Alma Mater) je 30. septembra 2021 zabeležila pomemben dogodek v razvoju svojega akademskega delovanja - dobila je prvega doktorja znanosti s področja projektnega managementa,« je pojasnil prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater. Novemu doktorju znanosti je čestital tudi prof. dr. Mladen Radujković, predstojnik doktorskega študija Projektni management na Alma Mater.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Predstavljamo vrhunske športnike - Kaja Kajzer


Kje delajo diplomanti Alma Mater?


Na Almi Mater razvili aplikacijo fizioterapije na daljavo


Podelitev diplom in promocija doktorjev znanosti


Strateški komunikacijski management - predstavitev programa


Študiraj na zaposlitev