Dogodki

ESA 2018: Umetnost in življenje

12.06. 2018.

V četrtek, 14. junija se v Mariboru začenja konferenca Evropskega združenja za estetiko 2018 (European Society for Aesthetics) na temo Art and Life (Umetnost in življenje).

Preberi več

Alumni klub: prof. dr. Pišot navdušil

10.06. 2018.

V četrtek, 7. 6. 2018, je v prostorih Alma Mater Europaea potekalo strokovno srečanje Alumni kluba Alma Mater na temo Interdisciplinarni pristop k aktivnemu in kvalitetnemu staranju.

Preberi več

Predstavitev znanstvene monografije

09.06. 2018.

Vljudno vas vabimo na predstavitev znanstvene monografije z naslovom “Dementia and Physical Activity among Elderly”, ki jo je uredila izr. prof. dr. Nadja Plazar.

Preberi več

Kako postati zaupanja vreden manager?

04.06. 2018.

Vas zanima, kako postati zaupanja vreden manager? Kakšen je pogled na trg delovne sile s strani najboljšega zaposlovalca leta 2017, uspešnega podjetnika in dobitnika več poslovnih nagrad v Sloveniji? Kako navdušiti potencialne delodajalce? Kaj loči dobrega delavca od povprečnega? Zakaj je v poslovnem svetu nujna izobrazba?

Preberi več

Dan Indije na Alma Mater

09.05. 2018.

Veleposlaništvo Indije v Sloveniji in Alma Mater Europaea - ECM sta pripravila dogodek ob obletnici rojstva Rabindranatha Tagoreja.

Preberi več

Alma Mater na 4. šoli arhivistov v Omanu

07.05. 2018.

6. 5. 2017 se je začela že 4. šola arhivistov v Omanu (trajala bo do 12.5.), ki so jo pripravili in izvedli profesorji Oddelka za arhvistiko na Alma Mater Europaea - ECM pod vodstvom doc. dr. Petra Pavla Klasinca in pod strokovno znanstvenim vodstvom doc. dr. Mirana Novaka ter v sodelovanju z doc. dr. Zdenko Semlič Rajh, doc. dr. Tatjano Hajtnik in viš.predavateljico mag. Aido Škoro Babič.

Preberi več

Prof. dr. Ludvik Toplak prejemnik Zlate listine

23.04. 2018.

Predsednik Alma Mater Europaea - ECM prof. dr. Ludvik Toplak je prejemnik Zlate listine kot posebej zaslužen posameznik na področju medkulturnega delovanja.

Preberi več

Skupno srečanje AMEU – ISH in Slovenskega društva za odnose z javnostmi – predavanje dr. Damjane Pondelek o soočanju s kriznimi situacijami

18.04. 2018.

Prvi četrtek v mesecu aprilu je AMEU – ISH (Fakulteta za podiplomski humanistični študij) skupaj s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi (PRSS) – regijo 01, v svojih prostorih v Ljubljani organizirala srečanje z dr. Damjano Pondelek na temo soočanja s kriznimi situacijami, aferami in drugimi hudimi zgodbami.

Preberi več

Vabilo na predavanje dr. Damjane Pondelek z naslovom: Kako preživeti v primežu anonimk, javnih obračunov, afer in drugih hudih zgodb

20.03. 2018.

AMEU – ISH skupaj s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi PRSS v četrtek, 5. aprila, ob 17. uri v prostorih AMEU – ISH na Kardeljevi ploščadi 1 v Ljubljani organizira srečanje z dr. Damjano Pondelek z naslovom Kako preživeti v primežu anonimk, javnih obračunov, afer in drugih hudih zgodb. Dejstvo je, da ne le vodilni in drugi izpostavljeni posamezniki, temveč se lahko prav vsak med nami znajde v primežu anonimk, javnih obračunov in drugih hudih zgodb, ki zamajejo ugled, dostojanstvo in prihodnost človeka, vsem na očeh.

Preberi več

Alma Mater bo obiskal Borut Pahor

19.02. 2018.

Predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor bo slavnostni govornik 6. znanstvene konference z mednarodno udeležbo na Alma Mater Europaea - ECM, ki bo potekala 9. in 10. marca 2018 v Mariboru.

Preberi več