Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

[VABILO] prvo svečano srečanje Alumni kluba Alma Mater

Alumni klub Alma Mater vabi na prvo svečano srečanje diplomantk in diplomantov, magistric in magistrov, doktoric in doktorjev Alma Mater Europaea - ECM in ISH.

Preberi več

Pohvale in zahvale najboljšim

Alma Mater Europaea – ECM je v predprazničnem času povabila študente, učitelje in prijatelje Alma Mater na Slavnostno akademijo, božični koncert v Stolno cerkev ter prednovoletni sprejem.

Preberi več

Brezplačen seminar za študente Alma Mater Europaea v Kopru

Specialna olimpiada Slovenije, športno gibanje za osebe z motnjami v duševnem razvoju, že več kot desetletje poleg športne plati obravnava tudi zdravstveno stanje športnika v t.i. zdravstvenem programu, razširjenem v specialno-olimpijskih programih po celem svetu

Preberi več

Alma Mater aktivna tudi v Moskvi

V Moskvi se je konec tedna končala delo X. Konferenca arhivov slovanskih držav na moskovski univerzi MFUA, kjer so predstavniki nacionalnih arhivov slovanskih držav izmenjali izkušnje in znanja s področja digitalizacije arhivov.

Preberi več

Direktor Nakvis dr. Demšar na Alma Mater

Na podelitvi diplom na Alma Mater je bil tokrat častni gost in govornik prof. dr. Franci Demšar, direktor Nacionalne agencije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS).

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Podelitev diplom 5. 11. 2019


POSVET ZA ALUMNE: DRUŽINSKO PODJETNIŠTVO


Štipendije na Alma Mater


Socialna gerontologija v praksi


Video utrinki 7. znanstvene konference ZA ČLOVEKA GRE


Video utrinki informativnih dni 2019