Dogodki

Študij zdravstvene nege se bo letos izvajal tudi v Mariboru

13.08. 2020.

Zaradi velikega pomanjkanja zdravstvenega kadra, k temu je pripomogla dodatno še COVID situacija, smo se na Alma Mater Europaea – ECM odločili, da bomo letos izvajali študij Zdravstvena nega - 1. bolonjska stopnja tudi na lokaciji v Mariboru.

Preberi več

Literarni večer: predstavitev avtobiografije Evgena Carja

29.06. 2020.

Pomurskega akademika Evgena Carja poznamo predvsem kot gledališkega igralca in pisca dramskih besedil, pa tudi kot filmskega igralca in pesnika. Danes ob 18.00 bo v naši Veliki predavalnici v Mariboru predstavil svojo avtobiografijo z naslovom Moja zgodba.
Vljudno vabljeni.

Preberi več

E - panel: Kako je COVID vplival na informacijske tehnologije?

24.06. 2020.

Vljudno vabljeni tudi vsi, ki vas zanima študij na 1. in 2. stopnji študija Spletne in informacijske tehnologije! Prepričali se boste lahko, kako omenjeni študij deluje v praksi ter se seznanili z vsebino, ki je namenjena študentom Spletnih in informacijskih tehnologij. Pridružite se nam v ponedeljek, 29. junija 2020, ob 18. uri.

Preberi več

Sekcija humanistov v okviru konference

18.06. 2020.

V petek, 19. junija 2020, se bo odvijala sekcija humanistike in umetnosti, ki je pripravljena v okviru letošnje mednarodne konference »Za človeka gre«.
Vljudno vabljeni, da se pridružite preko spleta ali v živo na Alma Mater Europaea – ISH na Kardeljevi 1 v Ljubljani.

Preberi več

Druga e-sekcija konference ZA ČLOVEKA GRE - Zdravstvena nega

08.06. 2020.

Vabljeni na drugo e-sekcijo konference
V okviru 8. znanstvene konferenca »Za človeka gre: relevanca znanosti in izobraževanja« bomo v sredo, 10. 6. 2020, ob 16. uri izvedli drugo e-sekcijo konference, in sicer s področja zdravstvene nege. Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite.

Preberi več

Prva e-sekcija konference z več kot 110 udeleženci

25.05. 2020.

Na Alma Mater smo pretekli teden v okviru 8. znanstvene konferenca »Za človeka gre: relevanca znanosti in izobraževanja« izvedli e-sekcijo konference s področja socialne gerontologije. E-sekcijo smo izvedli preko ZOOM konference, ki je omogočila sodelovanje in udeležbo več kot 110 predstaviteljev prispevkov, udeležencev, študentov in drugih gostov.

Preberi več

Prva letošnja avdicija Akademije za ples bo potekala preko spleta

14.05. 2020.

Prva letošnja avdicija, ki bo na sporedu v soboto, 23. maja, bo potekala preko spleta.

Preberi več