Novice

Pismo o nameri: štipendije iz Avstrije za študente Alma Mater

12.02. 2019.

Alma Mater je nedavno podpisala pismo o nameri z direktorjem fizioterapevtskega inštituta iz avstrijskega Deutschlandsberga, ki bo zaposlovala diplomante Alma Mater v Avstriji in jim celo štipendirala študij.

Preberi več

Tretji rektorski forum jugovzhodne Evrope in zahodnega Balkana v Mostarju

11.02. 2019.

Univerza v Mostarju je med 7. in 8. februarjem 2019 gostila 3. rektorski forum jugovzhodne Evrope in zahodnega Balkana, ki se ga je udeležilo kar 30 univerz s področja Zahodnega Balkana.

Preberi več

INOVATIVNI ŠTUDIJSKI PROGRAM DIGITALNE HUMANISTIKE - PROGRAM DRUGE STOPNJE V OKVIRU HUMANISTIKE

24.01. 2019.

Kako se spreminja človeška družba in medčloveški odnosi v času digitalizacije, robotizacije in razvoja umetne inteligence. Kateri so novi poklici in kako bodo delovali politično-družbeno-ekonomski sistemi v prihodnosti. Če želite postati strokovnjak s področja razumevanja bodočih družbenih odnosov in delovanja vabljeni k vpisu na nov študijski program Digitalne Humanistike.

Preberi več

NOV ŠTUDIJ: Spletne in informacijske tehnologije

18.01. 2019.

NAKVIS je akreditiral nov program 1. bolonjske stopnje na Alma Mater Europaea - ECM, in sicer Spletne in informacijske tehnologije. Program se bo začel izvajati v študijskem letu 2019/2020. Predstavljen pa bo podrobneje na sejmu Informativa v Ljubljani konec januarja ter na informativnih dnevih februarja 2019.

Preberi več

Odprte prijave na Erasmus+ študijsko mobilnost!

15.01. 2019.

Zbiramo prijave na Earsmus+ študijsko mobilnost. Rok za oddajo prijave je 31. januar!

Preberi več

SPOROČILO ZA MEDIJE

06.12. 2018.

MARIBOR. Leta 2009 je Alma Mater vpisala prvo skupino, prvih 100 študentov Zdravstvene nege in Fizioterapije v Murski Soboti. »To je bil čas gospodarske krize, ki je najbolj prizadel prav Pomurje. In prav to je bil izziv, da smo glede na naše poslanstvo mladim, ukaželjnim ljudem v Pomurju ponudili študijske programe za zaposljive poklice v pričakovanju, da bo to priznala tudi vlada RS s podelitvijo koncesije,« je pojasnil prof. dr. Ludvik Toplak, predsednik Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Možnost pripravništva v tujini

05.11. 2018.

PIC Management pomaga študentom poiskati pripravništvo v tujini.

Preberi več

Pripravništvo v Bruslju

23.10. 2018.

Finabel je medvladna organizacija sestavljena iz 22 članic Evropske unije, ki spodbuja sodelovanje in interoperabilnost med nacionalnimi vojskami držav članic.

Preberi več

Pripravništvo na Irskem pri podjetju Translit

18.10. 2018.

Podjetje Translit (Dublin, Irska) razpisuje prosta mesta za pripravništvo.

Preberi več

Univerza v Pécsu objavlja eno prosto mesto za Erasmus+ študijsko usposabljanje

18.10. 2018.

Fakulteta za poslovne in ekonomske vede, Univerza v Pécsu, objavlja prosto mesto za enega študenta v okviru programa Erasmus+, mobilnost za namen usposabljanja.

Preberi več