Med nami

Kristovič: »Nič risank za otroke«

02.03. 2015.

Doc. dr. Sebastjan Kristovič, predavatelj na Alma Mater Europaea – ECM, je za portal siol.net kot strokovnjak s področja vzgoje odgovarjal v Starševski svetovalnici na vprašanje koliko gledanja risank je še v mejah normale ali koliko gledanja risank je še zdravo.

Preberi več

Bob dneva prof. dr. Ludvika Toplaka

25.02. 2015.

Prof. dr. Ludvik Toplak je danes, 25. 2. 2015, v Večeru komentiral sistemsko ureditev visokega šolstva v Sloveniji.

Preberi več

En sam ne zmore nič, skupaj zmoremo veliko

18.02. 2015.

Časopis Soboške novine so objavile intervju z našo predavateljico Metko Lipič Baligač, ki ga je naredila novinarka Jasmina Muhič.

Preberi več

Vedno več uspešnih študentov AMEU - ECM

11.02. 2015.

Priznani fizioterapevti, odlični športniki, nominiranci za Junaka Slovenije, zaposleni v Združenih narodih... Vse to so naši študenti na Alma Mater Europaea – ECM (AMEU). Predstavljamo vam Sama Mikla, fizioterapevta Filipa Flisarja, Vita Dragiča, uspešnega judoista, Lidijo Ribič, Vlada Miljkovića in Darjana Kocmuta, ki so nominirani za Junaka Slovenije, ter Jeleno Kremenjaš, ki je zaposlena v Združnih narodih.

Preberi več

“Nismo roboti, ki vse počnejo na enak način”

16.12. 2014.

Pogovarjali smo se z Jeleno Katalino Horvatič, ki je del specializacije s področja nevrofizioterapije opravila v Londonu, o tem, zakaj je tako pomembno pravilno rokovati z dojenčki, o pomanjkanju nevrofizioterapevtov v Slovenij, o vedno večjem številu novorojenih otrok, ki potrebujejo nevrofizioterapijo. Horvatičeva je predavateljica na Alma Mater Europaea - ECM.

Preberi več