Med nami

Študenti uspešno zaključili s študentsko konferenco

17.01. 2017.

Študentski svet Alma Mater Europaea - ECM je pretekli teden organiziral študentsko konferenco z naslovom "Poškodbe in rehabilitacija kolenskega sklepa". Konference se je udeležilo več kot 150 študentov.

Preberi več

Brezplačne delavnice treninga spomina

10.01. 2017.

Alma Mater Europaea – ECM tudi letos pripravlja za svoje študente brezplačne delavnice treninga spomina in učenja memotehnik za učinkovitejši študij. Prijave so možne do 13. 1. 2017.

Preberi več

Baletniki opravili prvi izpit

06.01. 2017.

Prva generacija študentov Akademije za ples - smer Balet, je ta teden izvedla prvi izpit pri gostujoči predavateljici iz St. Petersburga. Študenti baleta so priznani slovenski pedagogi in profesionalni plesalci iz SNG Maribor in SNG Ljubljana. Med njimi sta tudi Anton Bogov in Tijuana Križman Hudernik.

Preberi več

Apple iPadi tudi na programu Fizioterapija

28.12. 2016.

Na programu fizioterapija smo pričeli uporabljati Apple iPade pri predmetu Anatomija.

Preberi več

Prva skupina otrok zaključila s korektivno vadbo

28.12. 2016.

Študentski svet Alma Mater je v decembru zaključil z uspešnim projektom Korektivne vadbe za otroke mariborskih osnovnih šol.

Preberi več

Zaštartal pilotni projekt VPLIV ELEKTROMAGNETNEGA SEVANJA NA FIBROBLASTE

20.12. 2016.

Znanstveno -raziskovalna skupina pilotnega projekta “Vpliv elektromagnetnega sevanja na fibroblaste”, v kateri so raziskovalci Alma Mater Europaea, Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Inštituta za biomedicinske vede medicinske fakultete Maribor ter Fakultete za zaščito pri delu Univerze v Nišu, je objavila rezultate eksperimentalne raziskave, ki se je odvijala med 14. in 16. decembrom 2016 v Mariboru na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru.

Preberi več

Alma Mater se povezuje z Indijo

25.11. 2016.

Alma Mater Europaea – ECM je obiskal veleposlanik Indije Nj. Eksc. g. Sarvajit Chakravarti. Študentom je ob dnevu indijske ustave predaval o nastanku in implementaciji indijske ustave.

Preberi več

Novi predstavniki v Študentskem svetu Alma Mater

22.11. 2016.

Alma Mater Europaea – ECM ima nove predstavnike Študentskega sveta Alma Mater. Predsednika študentskega sveta in ostale predstavnike v organih Alma Mater bo nov študentski svet izvolil med novimi člani.

Preberi več

Sprejem tudi za nove doktorske študente Strateškega komunikacijskega managementa

19.11. 2016.

Na Alma Mater Europaea – ECM smo ponosni, da smo pričeli s predavanji za 1. generacijo doktorskih študentov Strateškega komunikacijskega managementa (SKM), ki ga vodi predstojnik prof. dr. Mario Plenković.

Preberi več

Baletniki so pričeli s študijem

18.11. 2016.

Na Alma Mater Europaea - ECM se je pričel študijski proces tudi za 1. generacijo študentov programa Balet - 1. bolonjska stopnja.

Preberi več