Izberite program

Študij zaposljivih poklicev na Alma Mater Europaea - ECM

Brati ali ne brati, to je zdaj vprašanje

Igralke in igralci Drame SNG Maribor Vladimir Vlaškalić, Ksenija Mišič, Minca Lorenci, Mirjana Šajinović, Nejc Ropret, Kristijan Ostanek, Mojca Simonič, Blaž Dolenc, Maša Žilavec, Gorazd Žilavec, Liza Marijina, Nataša Matjašec Rošker, Irena Varga, Vojko Belšak in Mateja Pucko so v koprodukciji z Univerzo Alma Mater Europaea ob svetovnem dnevu knjige, 23. aprila, na pesniškem dopoldnevu predstavili izbor pesmi slovenskih pesnic in pesnikov.

Preberi več

Želiš spoznati poti do evropskih razvojnih sredstev?

Vabljeni na seminar 'Želiš spoznati poti do evropskih razvojnih sredstev? Spoznaj metodologijo vodenja EU projektov - EUPM2'.

Preberi več

Srčno delo naših študentov v jugozahodni Tanzaniji

V tihih ulicah Mbeye, kjer se prah in nasmehi mešajo v večerni zarji, so Fizioterapevti brez meja našli dom v srcih tistih, ki se vsakodnevno soočajo s stvarnostmi, ki si jih večina sploh ne more niti predstavljati.

Preberi več

Zbornik povzetkov Za človeka gre 2024

Alma Mater Press je izdala Zbornik 12. konference evropskih voditeljev znanosti in umetnosti ter učenjakov, »Za človeka gre 2024: v službi trajnosti in dostojanstva«, ki jo je organizirala Univerza Alma Mater Europaea v soorganizaciji z Evropsko akademijo znanosti in umetnosti.

Preberi več

Poletni šoli v Brnu

Partnerska univerza NEWTON University Group za študente Alma MAter prireja dva kratka intenzivna programa.

Preberi več
Poglejte vse novice in dogodke

VIDEOKANAL ALMA MATER


Študiraj na zaposlitev


Študentski piknik 2023


Informativa 2023


Študentski piknik 2023


Promocije doktorjev 2023


Brucovanje 2023


Erasmus+


Ujemi digitalni svet z Alma Mater!