Novice in dogodki

3. Vseslovensko pustno rajanje seniorjev na Ptuju

23.02. 2020.

20. februarja je v sklopu 60. Kurentovanja na Ptuju potekalo že 3. Vseslovensko pustno rajanje seniorjev, ki sta ga v sklopu Zadruge mozaik generacij in soorganizatojev pripravili socialni gerontologinji iz AMEU: Lidija Minić (diplomantka Socialne gerontologije) in Veronika Gorišek (doktorska študentka Socialne gerontologije).

Preberi več

Več kot 1000 udeležencev in 200 prispevkov na mednarodni konferenci

21.02. 2020.

Maribor. Še tri tedne nas loči od pričetka 8. znanstvene konference Za človeka gre: Relevanca znanosti in izobraževanja, ki bo potekala 13. - 14. marca 2020 v prostorih Alma Mater Europaea – ECM (Slovenska 17, Maribor).

Preberi več

Doc. dr. Barbara Toplak Perovič: »Naši študenti morajo biti na koncu iskan kader, ne pa iskalci zaposlitve«

20.02. 2020.

Alma Mater Europaea – ECM je specializirana na ponudbo karierno orientiranega izobraževanja v deficitarnih poklicih, v tem študijskem letu na programu managment odpira novo smer Dužinsko podjetništvo.

Preberi več

Z znanjem iz prakse do službe

07.02. 2020.

Izobraževanje. »Sama sem se odločila za študij, ki ti omogoča vzporedno graditi tudi kariero. Tekom študija sem ustanovila svoje podjetje. Izbrala sem smer managment, saj me je prepričal izbor predmetov s področja ekonomije, vodenja, informatike in prava,« je pojasnila Tea Uršič, diplomantka 1. bolonjske štopnje študija managment na Alma Mater Europaea – ECM.

Preberi več

Kdo skrbi za noge znanih nogometašev v Sloveniji?

07.02. 2020.

Almedin Muharemović je svoj študij fizioterapije na Alma Mater zaključil komaj leto dni nazaj, zdaj pa je že cenjen fizioterapevt v Nogometnem klubu Maribor, dela tudi v Rogaški Slatini v hotelu Aleksander.

Preberi več

Vabljeni na razpis Kadrovski up 2020

06.02. 2020.

Karierni center. Revija HR&M poziva študente in diplomante Alma Mater, da se prijavijo na razpis Kadrovski up 2020.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - MIRJANA TELEBUH

04.02. 2020.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Mirjane Telebuh na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom PREDIKTORI KVALITETE ŽIVOTA I NJIHOV DOPRINOS U KVALITETI ŽIVOTA STARIJIH OSOBA NAKON MOŽDANOG UDARA

Preberi več