Novice in dogodki

Gibamo z gibalno oviranimi osebami

17.10. 2022.

Strokovnjakinje s področja fizioterapije so minuli petek, 14. oktobra 2022, na Alma Mater v Kopru izvedle zaključne aktivnosti enoletnega projekta Gibamo z gibalno oviranimi osebami, ki je potekal v sodelovanju z Mestno občino Koper in Društvom za pomoč osebam s posebnimi potrebami Drugi dom Istra.

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Kermen Petek

13.10. 2022.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Karmen Petek na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom SPOLNA AKTIVNOST STAREJŠIH ODRASLIH

Preberi več

Vabimo na Simpozij za izboljšanje kakovosti in učinkovitosti izobraževanja in učenja

13.10. 2022.

V sklopu projekta Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu (DECAP-HE) na Alma Mater Europaea - ECM bomo v torek, 18. oktobra 2022, ob 10. uri izvedli simpozij na temo aktivne participacije vseh deležnikov v visokem šolstvu in izobraževanje za opazovanje dobrih praks poučevanja. Projekt sofinancira Norveški finančni mehanizem Norway Grants, katerega glavna ideja je zelena, konkurenčna in vključujoča Evropa.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - Julija Čeru

11.10. 2022.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Julije Čeru na programu tretje bolonjske stopnje HUMANISTIČNE ZNANOSTI, z naslovom RAZLIČNOST, KOT JO KAŽE FILM, IN ANALIZA VPLIVOV NA PERCEPCIJO

Preberi več

Almi Mater priznanje na področju aktivnega in zdravega staranja

11.10. 2022.

Alma Mater Europaea – ECM je bila v Bruslju imenovana za koordinatorja referenčne regije - AHA Reference Site Vzhodnoslovenske regije in prejela priznanje za dejavnosti na področju aktivnega in zdravega staranja.

Preberi več

Pohod s srcem za Davida

11.10. 2022.

Na Alma Mater smo zelo ponosni na naše bodoče fizioterapevte, ki so v sklopu projekta Fizioterapevti brez meja znova pokazali njihovo srčnost zdobrodelnimpohodomna Pohorje do koče Luka - Pohod s srcem za fanta Davida.

Preberi več

Prof. dr. Jurij Toplak postal Pravnik leta 2022

11.10. 2022.

Na 48. Dnevih slovenskih pravnikov so prof. dr. Juriju Toplaku, ki velja za enega vodilnih strokovnjakov za volilno pravo v Evropi, podelili priznanje za pravnika leta 2022.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - Tea Coif

11.10. 2022.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Tee Coif na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom SAMO-TRANSCENDENCA IN STRAH PRED SMRTJO PRI STAREJŠIH V INSTITUCIONALNEM VARSTVU
Mentorica: red. prof. dr. (Republika Finska) Danica Železnik
Somentor: izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič

Preberi več

VABILO NA PREDSTAVITEV DISPOZICIJE - Luka Hribar

11.10. 2022.

Vabimo vas na PREDSTAVITEV DISPOZICIJE doktorske disertacije Luka Hribarja na programu tretje bolonjske stopnje ARHIVSKE ZNANOSTI, z naslovom KRITERIJI RABE UMETNE INTELIGENCE V INFORMACIJSKIH SISTEMIH MUZEJEV IN ARHIVOV

Preberi več

Vabimo nove tutorje

10.10. 2022.

Odprte so prijave za tutorje študente. Prijavijo se lahko študenti od 2. letnika dalje na dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih. Rok za prijavo je 14. 10. 2022.

Preberi več