Novice in dogodki

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE - NATAŠA ŠTANDEKER

05.12. 2020.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Nataše Štandeker na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom SOCIALNOGERONTOLOŠKI MODEL PODALJŠANJA DELOVNE SPOSOBNOSTI ZAPOSLENIH V INSTITUCIONALNEM VARSTVU STAREJŠIH.

Preberi več

VABILO NA ZAGOVOR DOKTORSKE DIZERTACIJE -MELITA SAJKO

05.12. 2020.

Vabimo vas na ZAGOVOR doktorske disertacije Melite Sajko na programu tretje bolonjske stopnje SOCIALNA GERONTOLOGIJA, z naslovom POVEZANOST ZNANJA I STAVOVA PATRONAŽNIH MEDICINSKIH SESTARA O POTREBAMA STARIJIH OSOBA: SLUČAJ HRVATSKE I SLOVENIJE

Preberi več

Oddelek za arhivistiko organizira arhivske dneve

03.12. 2020.

Vabimo vas, da se od ponedeljka, 7. 12. 2020, pridružite na že tradicionalni mednarodni arhivski šoli ter 30. mednarodnih arhivskih dnevih, ki to leto potekajo on-line.

Preberi več

Vlada RS imenovala Boruta Ambrožiča, vodjo INFO INPEA TOČKE na Alma Mater Europaea - ECM za člana Komisije za ravnanje z gensko spremenjenimi organizmi (GSO)

26.11. 2020.

Na Alma Mater Europaea ECM že več let deluje INFO INPEA točka za varovanje zdravja in zaščito pravic starejših odraslih. V Komisijo za ravnanje z gensko spremenjenimi organizmi (GSO) je že drugi mandat imenovan vodja točke, mariborski nevladnik in strokovnjak iz področja varovanja zdravja in s tem povezanimi človekovimi pravicami, Borut Ambrožič.

Preberi več

Uvodno še za doktorske študente

12.11. 2020.

S študijskim procesom pričenjajo tudi podiplomski študenti na Alma Mater Europaea – ECM in fakulteti ISH. Za omenjene študente pripravljamo uvodni dan, kjer jim bomo predstavili podrobno delovanje institucije Alma Mater ter študija pri nas.

Preberi več

Motivacijsko in vzpodbudno

11.11. 2020.

Alumni klub Alma Mater je gostil predavanje, ki ga je pripravil mentalni trener, Matej Lunežnik, uni. dipl. psiholog, ki že vrsto let deluje na področju psihologije dela in športa.

Preberi več

Izvoljeni novi predstavniki Študentskega sveta Alma Mater

08.11. 2020.

V petek, 6. 11. 2020, so potekale volitve v Študentski svet Alma Mater. Študenti so med 19 kandidati izvolili svoje nove predstavnike.

Preberi več

Ponovitev volitev v petek

04.11. 2020.

Zahvaljujemo se vam za veliko udeležbo na volitvah predstavnikov Študentskega sveta Alma Mater, ki so potekale v torek, 3. 11. 2020. Vendar moramo zaradi po vsebini nepravilne glasovnice volitve ponoviti. Le tako bodo volitve legitimne.

Preberi več

Študenti sodelujejo pri rehabilitaciji starostnikov, ki so preboleli COVID

04.11. 2020.

Magistrska študenta fizioterapije Alma Mater Kristina Kerbler in Matjaž Lobnik sta pod mentorstvom mag. Mladena Herca in doc. dr. Tineta Kovačiča pričela s testiranjem starostnikov po prebolelem Covidu-19 v Domu Danice Vogrinec Maribor.

Preberi več